Tjänster

Vi erbjuder alltid en förstaklassig service till din bil. Du kan boka via ett formulär här eller ringa upp oss om du är osäker på vad du behöver hjälp med. Priser varierar från bil till bil. Vi ger alltid prisförslag innan reparation.

Bilservice

Servicen utförs enligt tillverkarens rekommendationer och kontrollpunkter som är ett krav för att behålla garantin och samtidigt åka många mil utan överraskningar. Dessutom får du ett fastpris innan vi startar arbetet.

Reparationer

Vi utför det mesta av reparationer med kvalitetsreservdelar och
garanti.

  • Kamremsbyte till humana pricer
  • Bromsbyte
  • Stöddämparbyte

Däckverkstad

Beställ däck själv eller via oss. Via samarbetspartners erbjuder vi kvalitetsdäck till överkomliga priser. Du bestämmer. Däckbytet lämnar du till oss. Vi utför både däckbyte och däckskifte.

Bilrekond

Bilrekond ger dig en känsla av renhet och förnyelse. Det gör också att din bil håller sitt värde. Vi utför rekond invändigt, utvändigt, eller både och.

Invändigt

Dammsugning, glassputsning, avtorkning av instrumentpanelen, fläckborttagning, (total invändigt tvätt av mattor och soffor till extra ersättning)

Utvändigt

Tvätt av fälgar, utvändig tvätt, tvätt av alla detaljer, polering.

Kontroll innan besiktningen

Innan du går till kontrollbesiktningen kom förbi så kontrollerar vi din bil och åtgärdar om det skulle vara något så slipper du gå flera gånger.